SALSA SHOP AMSTERDAM ZUIDAS

SALSA SHOP AMSTERDAM ZUIDAS Fresh Mexican Kitchen

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 52 reviews
12 Nov 2019 at 19:36 Eten was koud
4 Nov 2019 at 20:33 Lekkere burritos, maar koud. Prijs/kwaliteit verhouding onvoldoende
23 Oct 2019 at 20:54 Lekkere burrito’s maar wel koud, volledig afgekoeld
8 Oct 2019 at 10:45 M’n tortilla chips + guac zaten er niet bij :(
20 Sep 2019 at 1:58 Eten was goed. Wel koud. De bowl was maar voor de helft gevuld en kostte 13€. Er werd geen bestek geleverd bij mijn bowl... dus heb dit met mijn handen moeten opeten... Ook geen servetjes erbij geleverd. Hoe moeilijk kan het zijn? Come on.
24 Jul 2019 at 22:05 Half lege bol
10 Jul 2019 at 21:15 Ijskoud en totaal verkeerde bestelling.
17 May 2019 at 21:38 Vriendelijke bezorger, maar wel slecht dat de bestelling niet klopte en ik de guacamole en chips niet geleverd kreeg?!
16 Apr 2019 at 0:42 Erg teleurstellend! Ik heb hier vaker besteld en altijd heerlijk gegeten. Vandaag, helaas, viel het dik tegen. We bestelden de Burrito Bowl er ontbrak sla, tomaat, mais en de pico de gallo. Het bakje was maar voor de helft gevuld, zeker niet 12€ waard.
27 Mar 2019 at 12:19 I orders 2 kip burrito bowls. Both of them came almost empty. There was no salad or tomatoes. Ridiculous for 21€
6 Mar 2019 at 23:09 It took longer than announced and food was kind of cold. Besides this, we ordered nachos with guacamole but NO guacamole in the bag!
28 Feb 2019 at 21:27 Salsa shop messed up my order. Got delivered a different burrito than the one I had ordered. Disappointed. Food was cold.